Гърция с нова рекламна кампания за лято по време на Covid-19

Destination Greece - Health First има за цел да рекламира страната и същевременно да представя мерките срещу коронавируса

Гърция с нова рекламна кампания за лято по време на Covid-19

Снимка: Pixabay

Нова кампания, известна като „Destination Greece - Health First“ ("Дестинация Гърция – Здравето на първо място“), току-що стартира за туристите в Гърция, както и за бъдещите посетители на фона на несигурността около пандемията на коронавирус.

Кампанията е организирана между Министерството на туризма на страната и Гръцката национална туристическа организация. Целта ѝ е да рекламира ваканциите в Гърция през това лято, като същевременно предоставя информация относно мерките за безопасност и здраве на Covid-19.

30-секундно видео също беше качено на VisitGreece, официалният YouTube канал на Гръцката национална туристическа организация, за да се популяризира инициативата.

В сайта кампанията предвижда по-подробна информация относно логистика за посещение на туристите в Гърция, включително актуализации на места за настаняване, храна услуги и развлечения.

По отношение на пандемията по систематичен и задълбочен начин е включена и цялата информация за Covid-19 и карантинните мерки, с които туристите трябва да бъдат запознати, както и копие от формуляра, който сега трябва да бъде попълнен от всички пътници най-малко 48 часа преди да влязат в Гърция.

Коментари: 0