GEFCO открива нова складова база във Великобритания

Обектът се намира до летище Хийтроу в Лондон

GEFCO открива нова складова база във Великобритания
Европейският лидер в сферата на логистиката GEFCO открива своя трета складова база, специализирана за продукти от сектор здравеопазване във Великобритания. Базата се намира в непосредствена близост до летище Хийтроу, Лондон.

Обектът е предназначен за спедиция на фармацевтични стоки и предлага различни температурни зони: от температура на околната среда (15ºC до 25ºC), хладни помещения (2ºC до 8ºC) до фризери (-25°C до -15°C), съобщиха от компанията.

"Пазарът на логистика в сектор здравеопазване се променя и става все по-сложен. С увеличаването на продуктите, чувствителни на температура, както и на нормативната уредба, свързана с транспортирането им, компаниите трябва да полагат повече усилия в областта на контрола и сигурността", казва Антъни Гън, изпълнителен вицепрезидент на спедиционна дейност в GEFCO. 

"GEFCO има доказан опит в сектор здравеопазване. Откриването на този нов обект във Великобритания е отражение на непрекъснатите инвестиции на компанията в този сектор", допълни още той. 

Компанията е представена в 150 държави и се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 4.2 млрд. евро за 2016 г. и 12 000 служители. Чрез своите над 300 бизнес локации по света, GEFCO развива дейностите си на пет континента.
Коментари: 0