ГЕРБ не очаква „Има такъв народ“ да спечели някога избори

Според Десислав Атанасова партиите на промяната, на протеста и на алтернативата не са такива

ГЕРБ не очаква „Има такъв народ“ да спечели някога избори

Снимка: БТА

380 ~ 1 мин. четене
Таня Германова Автор: Таня Германова

Струва ми се, че това беше последната победа на ИТН. Това каза председателят на ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова по време на обсъждането на сроковете между първо и второ четене на актуализацията на бюджета.

Надявам се от този дебат всички разбраха кой кой офис е посещавал. Оказа се, че г-жа Мая Манолова е посещавала офисите на г-жа Нинова, на г-н Борисов и на г-н Божков, вероятно и на г-н Орешарски и на г-н Пеевски", каза още Десислава Атанасова. 

По думите й се е оказало, че партиите на промяната, на протеста и на алтернативата, не са такива.

Атанасова обърна внимание, че ГЕРБ - СДС още в петък са гласували против удължаването на срока между първо и второ четене на актуализацията, защото няма време.

Не знам сега кой Ви пречи. Допреди ви пречеше ГЕРБ, срещу когото се обединихте под юмрука на президента с една единствена мисъл да ни изчегъртате. И да, г-жо Нинова, имаме самочувствието да сме тук", каза още Десислава Атанасова.

Според нея има някакво задкулисие, но ГЕРБ не участва в него.

"Това е най-полезното от двучасовия дебат, а иначе крайно време е, уважаеми колеги, както си избрахте председател на парламента, председатели на комисии и добре осребрихте някои постове, както намирате единомислие по някои теми, най-накрая да се разберете и за актуализацията на бюджета, срещу която ГЕРБ категорично се противопостави, но нали вие алтернативата ще дадете нов шанс на България. Хайде давайте, кой сега ви пречи?", попита още Десислава Атанасова.

Подкрепи Economic.bg