Google Play Music вече и в България

Услугата позволява достъп от всички устройства до огромна музикална библиотека с песни

Google Play Music вече и в България
296 ~ 2 мин. четене
Google Play Music е налична от днес в България, съобщиха от интернет гиганта. Новата услуга позволява достъп от всички устройства до огромна музикална библиотека с песни, продуцирани както от най-големите звукозаписни компании, така и от най-добрите местни и независими лейбъли.

Google Play Music съчетава три услуги в едно. Първо, разполагате с опция за идентификация и запазване на цялата ви музика в облака. Напълно безплатно можете да добавите до 20 000 песни и да ги слушате онлайн и офлайн на всяко Android и iOS устройство.

Второ, Google Play Music предлага абонамент за музикален стрийминг, наречен All Access. Срещу месечна такса можете да слушате най-добрата музика по света - повече от 25 милиона песни. Можете да създавате плейлисти и собствени радио станции и да ги слушате от телефона, таблета или компютъра, както и офлайн от всяко Android и iOS устройство.

Трето, имате на разположение набор от музика, която можете да си купите и да притежавате завинаги на облака. Можете да пазарувате онлайн или от Android устройства и закупените песни и албуми ще бъдат незабавно достъпни. Можете също да споделяте музиката с приятели през Google+, където услугата ще бъде налична.

В допълнение, Google Play Music позволява създаване на радио станция, без рекламно съдържание, само с любими песни и изпълнители. „I'm Feeling Lucky Radio" е аналог на бутона „Чувствам се късметлия" в търсачката. Натиснете го и ще получите микс от песни, които ви подхождат в момента. Можете да добавяте, премахвате или пренареждате станцията си и да следите всичко ново.

Налични са също възможности за разглеждате препоръки от експертния екип на услугата, както и за търсене на песни по различни жанрове. Бутонът „Слушай сега" води към изпълнители и радио станции, които Google Play Music смята, че ще ви допаднат - можете да започнете да ги слушате в момента, в който отворите библиотеката си.

С новата услуга Google Play се придвижва с още една крачка към това да се превърне в крайната дестинация за дигитално забавление с приложения, игри и музика на всеки Android телефон или таблет, подчертава интернет гигантът.

В момента Google Play Music е достъпна безплатно в рамките на един месец, a след това ще струва 7,99 лв. на месец. След 7 януари 2015 г. месечната такса ще стане 8,99 лв. (след първите 30 дни безплатно ползване), пише technews.bg.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Подкрепи Economic.bg