Huawei откри първия център за обслужване на клиенти в България

В него ще се предлага пълна поддръжка и сервизиране на устройствата на компанията

Huawei откри първия център за обслужване на клиенти в България
5684 ~ 2 мин. четене

Технологичният производител Huawei откри първия по рода си в България център за обслужване, индивидуална грижа и поддръжка на мобилните устройства Huawei. 

Обектът се намира в централната част на столицата на ул. "Леге“ 6 и в него ще бъде предлагана пълна поддръжка и сервизиране на смартфони, таблети, смарт устройства и други крайни устройства с марката Huawei и Huawei Honor.


Услугите на центъра включват гаранционно и извънгаранционно обслужване на устройства, включително и тези, които се предлагат с разширени гаранционни опции  VIP Service и Service+,  предоставяне на технически и потребителски консултации на място, както и чрез т.нар. "Гореща линия“, възможност за тестове в специално обособена зона. Всеки потребител ще бъдат посрещан от експертен екип, който ще има ролята на негов личен смарт асистент и ще предоставя информация за всеки етап от услугата, която предоставя. В центърa клиентите ще имат възможност да си закупят оригинални аксесоари на марката, както и най-актуалните устройства и апарати, които се предлагат на българския пазар.


"Радваме се, да открием нашия първи център за поддръжка на Huawei устройства в България. За нас това е повратен момент за развитието ни на българския пазар и имаме амбицията да открием още подобни центрове в други градове на страната“ – сподели на откриването Джеферсън Джан, директор отдел "Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.


"В центъра имаме за цел освен да осигурим на нашите клиенти пълна поддръжка на техните устройства, да ги съветваме и насочваме в техните въпроси и запитвания, и всичко това в една приятна обстановка. Ще ги запознаваме в детайли с пълните възможности на нашите устройства и ще ценим тяхната обратна връзка. Така ще усетят лично необятния свят от възможности, които Huawei предоставя“, сподели от своя страна Петър Карапетров, мениджър сервизно обслужване в компанията.

Центърът ще работи всеки делничен ден от 09:00 до 18:00. В него вече могат да се видят тазгодишните модели на компанията Huawei Mate 9, Huawei P9, Huawei P9 lite, Huawei nova, Huawei Honor 7 Lite, Huawei Honor 8, умният часовник Huawei Watch, Huawei Media Pad M3 и Huawei Media Pad T2.

Подкрепи Economic.bg