IBM с технологична лаборатория на Sofia CyberSec 2019

Лектор на лабораторията на IBM ще бъде Александър Чирич

IBM с технологична лаборатория на Sofia CyberSec 2019
IBM ще има своя технологична лаборатория по време на конференцията Sofia CyberSec 2019, която ще се проведе на 14 февруари в София Тех Парк. Лектор на лабораторията на IBM ще бъде Александър Чирич. 

По време на конференцията са организирани осем технологични лаборатории, които ще бъдат водени от изявени технологични специалисти от IBM, Palo Alto, F5 Networks, Exabeam, Imperva, CyberArc, Check Point и Amatas.

На предвидените уъркшопове експертите ще представят последните тенденции при защитата на базата данни, управлението на акаунти при критични инфраструктури, засичането и защитата от популярните DDoS атаки, настройките на защитни стени, използването на интелигентни платформи за киберзащита, разкриването на киберпрестъпления и др.

Участие на конференцията са потвърдили и зам.-директорът  на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и информационна сигурност Ейдън  Райън, директорът на отдела по комуникации в НАТО Стивън Меринджър, както и представители на компании като IBM, Kaspersky, Microsoft и други големи имена в сектора.

Билети за основното събитие и за лабораториите могат да бъдат купени от официалния сайт на събитието.Коментари: 0