IT компания търси стажанти

Търсят се 18 стажанти, като постигналите най-добри резултати ще получат предложение за постоянна работа

IT компания търси стажанти
3821 ~ 1 мин. четене

Лирекс обявява 18 свободни позиции за тазгодишната си стажантска програма „Три в едно V. 6.0”, която ще стартира на 16 ноември.

„Търсят се мотивирани, инициативни и любознателни бъдещи специалисти с интереси и желание за развитие в областта на съвременните информационни и комуникационни технологии“, пишат от фирмата.

Крайният срок за подаване на документи е  10 ноември, като персонални интервюта за селектиране на кандидати ще се провеждат до 12-ти същия месец.

Всички 18 стажанти ще бъдат обучени в продължение на 1 месец на 4-часов работен ден, като постигналите най-добри резултати ще получат предложение за постоянна работа след това.

Стажантската програма обхваща няколко теоретични курса и практически задачи, при които участниците ще имат възможността да се запознаят и да бъдат обучавани от доказани специалисти. Оценката е комплексна и включва активност, желание за развитие, теоретични познания и практическо представяне. Всички участници в програмата ще получат възнаграждение през месеца на обучение, както и сертификат за успешно преминат курс на обучение.

Кандидатите могат да изпратят CV и мотивационно писмо на e-mail: [email protected] с текст “LSP-15” в полето “Относно”. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Подкрепи Economic.bg