Къде ще спира водата в София на 16 май 2019 г.

Множество ремонти са предвидени за утре

Къде ще спира водата в София на 16 май 2019 г.
2237 ~ 3 мин. четене
На 16 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов", жк. „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Едуард Генов" , бл. 22, бл. 23, бл. 25, бл. 26, бл. 27.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 27 и бл. 25.

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Кузман Шапкарев", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Ген. Гурко", ул. „Дякон Игнатий", ул. „Иван Вазов", ул. „Георги С. Раковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко" ъгъла с ул. „Дякон Игнатий".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Божур", с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Божур", ул. „Здравец", ул. „Червено знаме", ул. „Зорница", ул. „Малина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Виолета" ъгъла с ул. „Градина".

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон", Център, район „Възраждане", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Цар Симеон" от бул. „Стефан Стамболов" до ул. „Георг Вашингтон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон" ъгъла с ул. „Княз Борис ".

-Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Сехово", жк. „Гевгелийски", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Сехово" от ул. „Сава Михайлов" до ул. „Попчево".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сехово" ъгъла с ул. „Попчево ".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница", жк. „Банишора", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Сливница" №195, 
бул. „Христо Ботев" №131,
ул. „Софроний Врачански" от бул. „Сливница" до ул. „Козлодуй".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софроний Врачански" ъгъла с бул. „Сливница".

-Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. 565, жк. „Левски" В, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 565.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 565 №2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0