Къде ще спира водата в София на 8 май 2019 г.

Планирани са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 8 май 2019 г.

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с  подмяна на спирателни кранове на ул. „Иван Щерев" кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Иван Щерев" от ул. „Атанас Узунов" до ул. „Румен войвода";

ул. „Иван Миланов" от ул. „Иван Щерев" до ул. „Братя Пешеви";

ул. „Детелин войвода" от ул. „Иван Щерев" до ул. „Братя Пешеви";

ул. „Румен войвода" от ул. „Иван Щерев" до ул. „Детелин  войвода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Щерев" ъгъла с ул. „Детелина войвода".

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с  изграждане на уличен водопровод на ул. „Георги Русев" жк. „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бул. „Симеоновско шосе" от ул. „Околовръстен път" до ул. „Проф. Иван Странски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Русев" ъгъла с бл. 23.

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с  пресвързване на уличен водопровод във вилна зона „Иваняне", гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

вилна зона „Иваняне".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдан" ъгъла с ул. „Мусала".

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Мано Стоянов", жк. „Надежда", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Хаджи Мано Стоянов" от бул. „Ломско шосе" до ул. „Екзарх Стефан".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ломско шосе" ъгъла с ул. „Хаджи Мано Стоянов".

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, кв. „Враждебна" , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

 ул. 1, ул.2, ул. 60, ул. 61.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2№65.

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Божур", с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Божур" от ул. „Демокрация" до ул. „Латинка" и ул. „Просвета"№7,9,11.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Божур" №4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.

Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Коментари: 0