Как да се омъжите за милионер, или защо да отидете на Бали през октомври

Така руски медии описват предстоящата среща на МВФ и Световната банка, на която ще има и българска делегация

Как да се омъжите за милионер, или защо да отидете на Бали през октомври
5734 ~ 1 мин. четене
Автор: Александра Сотирова

Как да се омъжите за милионер, или защо да отидете на Бали през октомври. Така няколко руски туристически сайта рекламират своите екскурзии до тропическия остров Бали. И ако някой се чуди защо агенциите рекламират точно октомври, ами за тогава е насрочена тридневната конференция на Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка (СБ), която по някаква причина ще се проведе точно в този тропически рай.

Тази година  - между 12 и 14 октомври - Бали ще бъде домакин на ежегодното финансово събитие, което се очаква да бъде посетено от много богати хора - банкери, бизнесмени и висши държавни чиновници. Очакват се около 15 000 делегати, от 189 страни да дойдат на острова. Те ще се съберат в най-популярния курорт на Бали - Нуса Дуа.

В конференцията ще участва и българска делегация, водена от министъра на финансите Владислав Горанов в качеството му на управител за Република България в организациите от Групата на Световната банка. В състава на делегацията влизат още управителят на БНБ и управител за България в МВФ Димитър Радев, зам.-министърът на финансите и зам.-управител за България в МВФ Маринела Петрова и подуправителят на БНБ и зам.-управител за страната в Световната банка Димитър Костов.

Подготовката за това събитие вече е започнала: предприети са мерки за подобряване на сигурността, планирани са голям брой развлекателни дейности, пишат руските медии.

Подкрепи Economic.bg