Каракачанов: Комуникацията ни е лоша, иначе всичко е наред

Военният министър смята, че нито един негов министър не може да бъде сменен без негово съгласие

Каракачанов: Комуникацията ни е лоша, иначе всичко е наред
644 ~ 1 мин. четене
Винаги съм го казвал - комуникацията в коалицията буксува, това е проблемът. Трябва да има повече комуникация. Това каза пред журналисти в село Сугарево вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов за оставките на колегите си Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски.

„Не съм притеснен за поста си. Мисля, че всичко е въпрос на диалог и дебат. Не мисля, че ще се стигне до сътресения. Министрите, които съм предложил, няма как да бъдат сменени без мое съгласие, освен ако нямат провинения“, каза вицепремиерът, цитиран от „Фокус“.

Темата с оставките и бъдещето на правителството коментира и министърът на околната среда и водите Нено Димов. „Продължавам да работя с идеята за пълен мандат. Кога ще приключи мандатът е работа на премиера Бойко Борисов, на вицепремиера Красимир Каракачанов и на политическото ръководство на Коалиционния съвет. Няма защо да се притеснявам за поста си. Всеки човек, заел позицията ми знае, че всеки ден може да му е последен“, коментира Нено Димов.
Подкрепи Economic.bg