Кирил Домусчиев: Целта ни е България да е по-добро място за живот и бизнес

Имахме ползотворна година и свършихме добра работа с правителството, заяви председателят на КРИБ

Кирил Домусчиев: Целта ни е България да е по-добро място за живот и бизнес
Автор: Илия Лазаров

„Главната цел на КРИБ е България да е по-добро място за живот и правене на бизнес. Всички ние, членовете и ръководството на КРИБ, полагаме ежедневни усилия в тази насока“.

Това заяви председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев, който откри конкурса „Мистър и Мисис Икономика 2016”, организиран съвместно от КРИБ и сп. „Икономика“.  

Събитието, което събра българския бизнес елит, политици, дипломати и чуждестранни гости, се проведе в столичния хотел „Маринела”, предаде репортер на Economic.bg.

„Имахме една много ползотворна година, едно добро партньорство с правителството. Свършихме много работа, имахме доста теми с ресорните министри и продължаваме да работим“, отчете Домусчиев.

„Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика“ е най-престижният форум за отличаване на бизнеса. Той е традиция, даваща възможност да бъдат отличени най-заслужилите, достойни мениджъри и хората с най-голям принос за развитието на българската икономика“, посочи председателят на КРИБ.

Победителите бяха избрани от независимо жури от 29 човека, представители на всички индустрии. „Това са хората от Управителния съвет на КРИБ и те разбират от успешен бизнес“, подчерта Домусчиев.

„Членове на КРИБ са всички големи големи компании и браншови организации в България. Всички ние полагаме усилия, за да може България да бъде едно добро място за живот и правене на бизнес“, заключи той. 

Коментари: 0