Kmeta.bg и КРИБ с дискусия \"За по-чист морски туризъм\" в Бургас

Събитието ще се проведе на 5 август в конферентната зала на община Бургас от 11:00 ч.

Kmeta.bg и КРИБ с дискусия \

Представители на изпълнителната власт, местната администрация и бизнеса в Бургас се събират утре, за да участват в дискусията "За по-чист морски туризъм", организирана от от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Портала на българските общини Kmeta.bg

Участниците ще обсъдят правилата за разделно събиране на отпадъците в курортите и туристическите зони по време на активния летен сезон, както и промените, свързани с биоразградимите отпадъци в хотели и заведения за хранене.

Във форума ще участват министърът на туризма Николина Ангелкова, заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков, Джордж Кремлис, ръководител на ГД „Околна среда“ към Европейската комисия, кметът на община Бургас Димитър Николов, кметове от област Бургас, областният управител на областна администрация Бургас Вълчо Чолаков, представители на РИОСВ-Бургас, на туристическия бизнес и бранш в региона.

Дискусията „За по-чист морски туризъм“ ще се проведе на 5 август 2017 г. в конферентната зала на община Бургас с начален час 11:00 ч.

Коментари: 0