Купувачи избират мечтан дом в новите сгради на Royal Garden тази събота

Жилищният парк е разположен в най-атрактивната и озеленена част на град Пловдив – квартал „Отдих и ĸyлтypa“

Купувачи избират мечтан дом в новите сгради на Royal Garden тази събота

Снимка: Галакси Инвестмънт Груп

716 ~ 2 мин. четене
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

Жилищен парк Royal Garden ще бъде представен на специално събитие в град Пловдив. Инициативата „Ден на отворен врати“ се организира от „Галакси Инвестмънт Груп” и ще се проведе тази събота, 27 ноември 2021 г., между 9:00 и 18:00 часа в търговския офис на компанията инвеститор, който е разположен в непосредствена близост до жилищния комплекс на  ул. „Митрополит Максим”.

В рамките на събитието, всеки който желае ще получи подробна информация както за свободните за продажба жилища в двете нови сгради на „Royal Garden“, така и за всички компоненти, свързани с предимствата при реализацията на проекта, който се изпълнява спрямо най-високите световни стандарти при жилищното строителство.

Сред основните предимства на проекта са използването на енергоефективни материали, топлоизолационна фасадна система, висок клас алуминиева дограма, шумоизолация под подовата замазка, допълнително окабеляване за „умен дом“, система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите ще бъдат монтирани датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. Премиум жилищата ще разполагат със система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността. Отоплението е подсигурено от ТЕЦ. Жилищните сгради ще разполагат с красиво обзаведени и луксозни фоайета с голяма височина, които ще създадат усещане за уют.

„Royal Garden“ получи награда на най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за вече реализираните сгради 1 и 2, а сгради 3 и 4 на жилищния парк са в процес на реализация. Тяхното хармоничното разположение позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ. Комплексът  разполага с богато разнообразие от удобни и функционални двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Те са със светла височина от 2,85м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на бъдещите обитатели. Допълнителен плюс на комплекса са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, подземния паркинг и гаражите.

Комплексът  ce намира в eдин oт най-предпочитаните райони нa град Пловдив – парк „Отдих и ĸyлтypa“, непосредствено дo Маll Рlоvdіv и caмo нa 10 минyти пешеходно разстояние oт Гребната база. Удобство добавят разположените в близост xипepмapĸeти, дeтcĸи градини, училища, спортни съоръжения и paзнooбpaзиe oт ресторанти.

Подкрепи Economic.bg