„Мото-Пфое“ откри обновения си комплекс във Варна

Центърът е изграден според най-актуалните стандарти на производителите

„Мото-Пфое“ откри обновения си комплекс във Варна
Автор: Божидара Иванова

"Мото-Пфое" официално откри обновения си автомобилен комплекс във Варна с изцяло самостоятелни шоуруми за Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. Центърът е изграден според най-актуалните стандарти на производителите.

Във Варна е първият обновен сервизен комплекс в страната, част от мащабния инвестиционен проект на "Мото-Пфое", който се очаква да приключи през 2021 г. В новия комплекс са използвани утвърдени доставчици от производителите на глобално ниво за почти всички елементи в новия комплекс.

ARCH-концепцията на JAGUAR LAND ROVER цели да постави собствениците на британските марки в центъра на вниманието и в сърцето на бизнеса – с функционалност, удобство и лукс, заради които те избират автомобилите си. Автосалонът на VOLVO представя по забележителен и модерен начин великолепните продукти на шведския производител. Mодерният, отличителен дизайн и иновативните технологии, влагани в един от най-динамично развиващите се напоследък масови автомобилни брандове, FORD, повлиява и естетиката в новия шоурум на марката във Варна, съобразен с внедряващия се отскоро навсякъде по света стандарт FORD STORE.

По случай откриването на комплекса във Варна, "Мото-Пфое" предлага преференции за покупка и обслужване, вариращи като условия за четирите бранда в портфолиото.

През 2019-та година инвестиционният размах на компанията продължава с нов дом на VOLVO в София и самостоятелни центрове на VOLVO и JAGUAR LAND ROVER в Пловдив. Масовата марка в портфолиото на компанията, FORD, също ще преобрази представянето си пред клиентите.

Коментари: 0