Най-сладката професия: Компания търси дегустатор на шоколад

Работата е почасова и е базирана във Великобритания

Най-сладката професия: Компания търси дегустатор на шоколад
5156 ~ 1 мин. четене
Може би най-сладката професия е да си дегустатор на шоколад. Сега е възможно всеки да се реализира на подобна изкушаваща позиция.

Една от компаниите лидери в производството на хранителни стоки "Монделийз", която държи марки като Cadbury, Milka и Oreo, пусна обява за професионален дегустатор. Изискванията към бъдещия служител са да предоставя редовна и обективна обратна връзка за вкусовите качества на шоколадовите продукти на компанията.

Официалното наименование на длъжността е "Опитвач на шоколадови изделия и какаови напитки". Позицията е на непълно работно време, базирана в град Рединг, Великобритания. Заетостта е само 7,5 часа седмично - между вторник и четвъртък от 12.15 до 14.45 ч.

Работното място е в в специални дегустационни кабинки, разположени в т.нар. дискусионни стаи в научно-изследователския център на производителя в Рединг. Дегустаторът ще работи с 11 специалисти, които след обсъждания е дегустации ще трябва да постигнат съгласие за точния вкус на всеки продукт.

От кандидатите се изисква да притежават добре развити вкусови рецептори и да бъдат готови да опитват съвсем нови и непознати продукти. Отличните комуникационни умения и владеенето на английски език са задължителни.

Ако смятате, че отговаряте на тези критерии, и искате да превърнете страстта си към шоколада в професионално занимание, може да кандидатствате тук.

В обявата не е упоменато какво ще бъде заплащането.

Подкрепи Economic.bg