Насочваме се към образованието и започваме сами да подготвяме кадри

Acronis расте бурно и цели да увеличи служителите си в София до 2000, но липсата на специалисти спъва плановете ѝ

Иван Дудин, регионален директор „Продажби“ на Acronis:

Насочваме се към образованието и започваме сами да подготвяме кадри

Снимка: Acronis

6816 ~ 7 мин. четене
Мирела Вавова Мирела Вавова

Най-големият офис и R&D център в света на глобалната технологична компания за киберсигурност Acronis е не другаде, а в София. Как се развива местното звено, какви са предизвикателствата пред растежа му и решенията с липсата на кадри? Какво се случва на киберсцената, как еволюираха атаките и накъде ще се развиват в бъдеще? Тези и други въпроси обсъдихме с Иван Дудин, регионален директор „Продажби“. 

Acronis организира специален уъркшоп в рамките на предстоящата конференция AI N' CYBER 2022, която ще се проведе на 5-6 октомври в „София тех парк“ и се организира от Economic.bg и Дигитална национална коалиция. Актуална информация за събитието може да следите във Facebook страницата, а билети да намерите тук


Ако публикацията е била интересна и полезна за Вас, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За новини, свързани с екологично, социално и корпоративно управление (ESG), посетете специализирания сайт ESGnews.bg.

Economic.bg News

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg