Некст Консулт стана златен партньор на Salesforce в Европа

Некст Консулт стана златен партньор на Salesforce в Европа

Водещата консултантска и ИТ компания Некст Консулт е новият златен партньор на Salesforce в Европа. От 2013 година, когато става партньор на платформата, до момента Некст Консулт успешно е изпълнила над петдесет Salesforce проекта в български и чуждестранни компании в сферите на Финанси, Застраховане, Логистика, Транспорт, Дистрибуция, Търговия на едро и дребно, Производство. Компанията има разработени и множество специфични модели и решения върху Salesforce специално за тези сектори.

Критериите на Salesforce за ниво златен партньор са изключително трудни за постигане. Изискванията включват достигнато ниво на продажби, брой успешно приключени проекти, опит в разработка и внедряване на различни модули на системата, брой служители на партньора, сертифицирани от Salesforce в разработка и внедряване на решенията, както и в консултиране на клиенти.

“За нас е изключителна гордост, че за толкова кратко време успяхме да достигнем до ниво Златен партньор на най-иновативната и четвъртата по големина софтуерна компания в света - Salesforce. Това е признание както за нашите търговци, така и за консултантите ни“, заяви Орлин Дочев, управляващ партньор на Некст Консулт. „Благодарим и на десетките компании, които се довериха на експертизата и опита на Некст Консулт и избраха най-доброто решение за маркетинг, продажби и обслужване в света – Salesforce. Виждаме, как тези компании създават своя успех по този начин, и сме горди, че сме техни партньори в него.“ , добави още Дочев“.

„Некст Консулт е един от най-динамично развиващите се партньори на Salesforce  в региона. В основата на техният успех е изключителният им фокус върху клиента и създаване на цялостна стратегия за дигитална трансформация с продуктите на Salesforce. Поздравяваме ги за достигнатия златен статус и продължаваме да ги подкрепяме и занапред в техните проекти в Европа“, заяви Станислава Атанасова, Мениджър продажби за Югоизточна Европа, Русия, Украйна в Salesforce.

Коментари: 0