Немски гигант ще работи със софтуера на българска ИТ фирма

Системата ще управлява процеса по създаване на опаковки и дисплеи

Немски гигант ще работи със софтуера на българска ИТ фирма

Софтуер за управление на процеса по създаване на опаковки и дисплеи ще обслужва водещия германски производител на многофункционални плотери ARISTO Graphic Systeme GmbH & Co. Българската компания за CAD/CAM софтуерни решения "ЕнгВю Системс София АД" сключи партньорски договор с немския гигант.

CAD/CAM системата Aristo Designer ще предлага иновативна технология за конструирането на кутии и дисплеи, посрещайки нуждите на бързо променящата се опаковъчна индустрия. Двете компании представиха съвместното си решението на тазгодишното издание на световното изложение на печатарската и опаковъчна индустрия „Друпа“.

Aristo Designer се предлага с библиотека от параметрични дизайни и компоненти, които предоставят възможност за бързо и лесно моделиране на структурни дизайни, запазвайки функционалността на класическите методи на чертане. Модулът за 3D визуализация дава възможност за окончателна технологична проверка на разработената структура преди да се пристъпи към нейното изрязване. 

Интеграцията с Adobe Illustrator улеснява създаването на графичното оформление и подпомага навременната комуникация между графичните и структурните дизайнери. Системата предлага САМ модул за директна комуникация с режещата машина като генерира оптимален път на рязане и свързване с машината.

"Изключително удовлетворен съм, че след дългогодишно успешно партньорство с ARISTO, ние предприехме следващата стъпка от развитието на нашето сътрудничеството. Уверен съм, че продуктовата интеграция е правилното решение за двете страни и ще предостави на клиентите цялостна и гъвкава система за производство на опаковки и дисплеи, като намали разходите за изработването на множество прототипи“ - заяви изпълнителният директор на "ЕнгВю Системс“, Георги Маринов. „ЕнгВю Системс“ е сред водещите доставчици на CAD/CAM софтуер в света. 

Компанията е част от групата на „Сирма Груп Холдинг“ АД, която наскоро успешно приключи кампанията си за първоначално публично предлагане (IPO) на Българската фондова борса (БФБ-София).

Коментари: 0