Нов 5-звезден хотел отваря през юни в Созопол

Blu Bay е първият у нас дизайнерски хотел, създаден изцяло от естествени материали, и се намира на самото яхтено пристанище на града

Нов 5-звезден хотел отваря през юни в Созопол
11580 ~ 1 мин. четене

Нов 5-звезден хотел ще отвори врати през юни в Стария град в Созопол. Blu Bay е първият у нас дизайнерски хотел, създаден изцяло от естествени материали. Построен е на самото яхтено пристанище, така че гостите могат да дойдат и директно по море с яхта, съобщават от хотела.

Хотелът е собственост на пловдивската имотна компания "Радис Груп", управлявана от Албена Анастасова, и основана през 2007 г. Групата е собственик още на хотелите "Премиер София", хотел Експо-София, Star Hotel-Пловдив и хотел Алба на Слънчев бряг. Притежава и бизнес центрове и други недвижими имоти.

Новият хотел в Созопол е с фасада, обсипана с изящни ръчно дялани камъни и дърво, кореспондиращи с архитектурата на Стария град, казват от компанията.

В дизайнерски проектираните стаи се предлагат room service, богат асортимент в мини бара, както иNespresso кафе в стаята и домашни сладки изкушения.

Хотелът разполага с испански ресторант AZAHAR, BLU BAR & dinner и Shisha Bar. Има и фитнес, изцяло оборудван с Technogym уреди, както и инфинити басейн.

Коментари: 0