Основните валутни двойки за 25 ноември

Прогнозите са на анализаторите от Адмирал Маркетс

Основните валутни двойки за 25 ноември
228 ~ 2 мин. четене

EUR/USD

Евро/долар направи друго колебливо движение вчера, сформирайки още едно дожи на дневната графика, както може да видите по-долу. Търговските сигнали са неутрални засега. Нямаме формация бичо дожи, но две последователни дожита след низходящ тренд предполагат изтощение на мечките и възходящо обръщане, особено ако цената успее да направи ясен пробив над тренд линията на съпротива (локализирана при 1.0725), както се вижда на часовата графика, за тестването на 1.0800 или по-високо. В посока надолу се нуждаем от ясен пробив под 1.0592 за продължението на низходящия сценарий с цели в района на 1.0500.

GBP/USD                

Паунд/долар продължи импулса си надолу вчера, като направи дъно на 1.5053. Очакванията ми остават низходящи за тестването на психологическото ниво 1.5000. Най-близката съпротива е при 1.5115 (тренд линията на съпротива, както може да се види на часовата графика). Ясен пробив над това равнище може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на нивото 1.5200, което остава добро място за къси позиции с тесни стопове.

 USD/JPY             

Долар/йена имаше умерен низходящ моментум вчера, достигайки дъно на 122.30. Сигналите са мечешки в близка перспектива, особено ако цената успее да направи ясен пробив под 122.20, за тестването на 121.50 или по-ниско. Първата съпротива се вижда на 122.65, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 123.00, но важна съпротива си остава около 123.65. В посока надолу, ясен пробив и дневно затваряне под 122.20/00 ще активира низходящия ми модел.

 USD/CHF

Долар/франк имаше още едно нерешително движение вчера. Изгледите остават неутрални в кратки срокове, вероятно с леки низходящи сигнали за тестването на подкрепата 1.0800, която остава добро място за покупки с тесни стопове на загубата. Като цяло аз оставам за нагоре, но се нуждаем от ясен пробив над ключовата съпротива 1.0240 за продължението на бичия сценарий. 

 

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.  

 

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450'

Източник: Адмирал Маркетс

Подкрепи Economic.bg