Приложение позволява на потребителите да печелят пари от селфита

Най-влиятелните от тях може да получат до £150 000 годишно

Приложение позволява на потребителите да печелят пари от селфита

Stylezz е ново приложение, което предлага на потребителите си начин да се печелят пари, правейки си селфи с техния "аутфит" за деня. Те трябва да качат снимките си в мобилното приложение, маркирайки елементите от тоалета си.

Така всеки път, когато потребител си купува маркираната дреха от нечии аутфит, този който го е публикувал ще печели процент от пpодажбата, пише Mirror.

Потребителите могат да маркират своите дрехи от база данни, съдържаща повече от 1 милион отделни елементи на повече от 100 дизайнерски марки - включително Topshop, Yves Saint Laurent, All Saints and Reiss.

Stylezz не уточнява какъв процент от продажбата получават потребителите. Въпреки това, компанията твърди, че влиятелни потребители, които имат от 50 000 до 250 000 последователи, могат да печелят до £26,000 годишно. А тези с 250 000 последователи, могат да достигнат и сума до £150 000 годишно, ако правят средно по пет публикации на седмица.

"Ние всички знаем, че потребителите влияят на покупателните навици на своите последователи - така че защо да не печелят от това влияние?,” казва основателят на компанията Джани Кулах. 

Коментари: 0