Сблъсъкът между Тръмп и Шварценегер в Twitter продължава

Холивудската звезда предложи на новия президент да си сменят местата, за да се почувстват добре хората

Сблъсъкът между Тръмп и Шварценегер в Twitter продължава
3803 ~ 1 мин. четене
Доналд Тръмп продължава с нападките към Арнолд Шварценегер – седемкратен носител на титлата Mr. Olympia, холивудска звезда и губернатор на Калифорния в периода 2003 – 2011 г. В акаунта си в Twitter новият президент на САЩ обвини Шварценегер, че се е справил зле с управлението на южния щат.

"Да, Арнолд Шварценегер се справи доста зле като губернатор на Калифорния, дори по-зле, отколкото в Стажанта…но поне се опита!“, написа Тръмп в Twitter.

Това е втората атака на Тръмп срещу холивудската звезда. Първият път го обвини, че е постигнал по-нисък рейтинг при участието си в предаването „Стажантът“, което първоначално се водеше от Тръмп.

"Шварценегер бе „унищожителен“ в сравнение с машината за рейтинги, DJT (Доналд Дж. Тръмп)", написа Тръмп в Twitter след първия епизод на предаването.

В четвъртък, в реч по време на Националната молитвена закуска, президентът се пошегува: "Искам да се помолим само за Арнолд, ако можем, за този рейтинг“.

Седемкратният носител на титлата Mr. Olympia не му остана длъжен и пусна видео в профила си в Twitter, в което му отговаря. "Хей, Доналд, имам страхотна идея", каза Шварценегер. "Защо да не си сменим работните места? Ти поемаш телевизията, защото ти си такъв експерт в рейтингите, а аз ще поеме работата ти. След това хората могат най-накрая да се почувстват добре отново“, каза Шварценегер.
Подкрепи Economic.bg