Седемте най-страховити къщи за Хелоуин, препоръчани от Airbnb

Вижте кои са обитаваните от духове къщи, според ревюта в платформата

Седемте най-страховити къщи за Хелоуин, препоръчани от Airbnb
Страшни филми, костюми и обитавани от духове къщи правят истински духа на Хелоуин, но ако искате наистина да усетите тръпката на празника, Airbnb предлага някои от най-страховитите къщи в света. Определено не очаквайте „трик или бонбони“.

USA Today надникна в списъка с на т.нар „обитавани къщи“ на компанията за споделени жилища Airbnb. До сега разходка в обитавана от дух къща, независимо дали е истинско или просто реклама, винаги е било забавно приключение. Но бихте ли могли да прекарате една нощ по това време на годината в къща, за която предишни наематели са описали, че чуват звуци и имат странно чувство, че някой ги наблюдава?

Ето и топ 7 на най-страховитите и „обладани“ къщи, подредени от Airbnb:

Старинен имот в Ла Канада, Калифорния: Къщата е построена през 1929 г. от Робърт Т. Мур, който умира в спалнята си в нощта на Хелоуин през 1958 г. Според Airbnb няма данни за мястото където той е погребан.

Maison Vitry в Ню Орлиънс: Къщата бе показана в предаването на FOX Американска хорър история. Имотът е принадлежал на афроамериканка, която е живеела там с френския си съпруг и четирите си деца.

Капитан Грант в Престън, Кънектикът: Къщата е служила като подслон на избягали роби по време на Гражданската война. След като се превръща в хостел, гостите са съобщавали за странни шумове, идващи от едната стая, наречена Аделаида.

Имението Парк-Боуман в Ню Орлиънс: Домакините на къщата са убедени, че спалнята на третия етаж е обитавана от дух. Това е доста старомодна стая със самостоятелен балкон, засенчен от жив дъб. Според собствениците, стаята е обитавана от младо момиче в жълта рокля от 1890 г. Airbnb я описва като „много срамежлива“.

Имението Св.Павел в Минесота: Освен че притежава тъмен екстериор, наподобяващ крепост, в имението живее и доберманът Скорч, който пази известната като "най-тайнствената" къща.

Къщата на Лаура, Савана: Тази къща, построена през 1799 г. е едно от най-честите места за призрачни обиколки в този исторически град в Грузия. Мястото се появява във филма на Робърт Редфорд „Конспиратора“. 

Фермата на Дейвид Стюарт в Пенсилвания:  Селската къща и нейната плевня са били използвани като болница след битката при Гетисбърг по време на Гражданската война. Признаците там очевидно са приятелски настроени, казват от компанията.
Коментари: 0