Слънчев бряг с безплатен интернет за туристите

Дружеството предлага безплатна реклама на частния бизнес на обновения си сайт

Слънчев бряг с безплатен интернет за туристите
152 ~ 1 мин. четене

За лятото “Слънчев бряг” АД ще осигури безплатен безжичен интернет за всички гости на курорта. В съответствие с европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа, дружеството ще даде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернет ресурси.

Дружеството ще осигури възможност напълно безплатно частните предприемачи в курорта да промотират и рекламират своите хотели, заведения, магазини и други дейности в обновения сайт на АД-то, който ще бъде и началната страница на свободния интернет с достъп от алеите и откритите пространства в курорта.

„Стремежът ни е  постепенно обхватът на безжичния интернет да покрие цялата територия на курорта. Така не само ще дадем възможност на туристите докато летуват при нас да имат връзка с целия свят, но ще изпълним и още едно наше задължение – ще им осигурим полезна и практична информация за комплекса, ще им дадем възможност да изберат най-подходящите места за отдих и забавления”, каза Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството, стопанисващо инфраструктурата на комплекса.

На сайта туристите ще намират информация за Слънчев бряг, указания за заведения, магазини, ресторанти и промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути.

Коментари: 0