Слушалките Beoplay E4 идват с още по-добра звукоизолираща технология

Иновативните слушалки на датската луксозна марка Bang&Olufsen ще се продават у нас от юли на цена от €249

Слушалките Beoplay E4 идват с още по-добра звукоизолираща технология

Снимка: Bang&Olufsen

812 ~ 1 мин. четене
След като лидерът в звукотехнологичния свят представи първо стенна модулна система BeoSound Shape, а след това през май пусна нова интелигентна безжична тонколона Beoplay P2, сега Bang&Olufsen разширява портфолиото си с още един продукт - иновативните слушалки Beoplay E4. 

Те са от ново поколение и разполагат с още по-добра функция за изолиране на външния шум (ANC), като блокират звук с до 15 dB по-ниска честота спрямо предишната ANC технология на Beoplay H3. По този начин слушателят трудно би чул дори ако самолет прелети над него. 

Благодарение на т.нар. режим на прозрачност (transparency mode) само с един бърз жест пък може едновременно да изключите както шумоизолиращата функция, така и музиката, и да се върнете в обкръжението си.

Новите Beoplay E4 са с подобрен дизайн. Батерията им е тънка, с полимерна повърхност, която осигурява по-голяма тактилност и издръжливост. Преработен е и дизайнът на устройството за управление на музиката, така че да се постигне по-лесно и интуитивно потребителско преживяване. 

Слушалките са изработени от лек алуминий, което ги прави изключително здрави и устойчиви на надраскване. В същото време са и изключително леки - общото им тегло е 50g. 

Иновативните Beoplay E4 се предлагат в черен цвят и на цена от 249 евро. Очаква се през юли да пристигнат в шоурума на Bang&Olufsen в София.


Подкрепи Economic.bg