Start UP платформа осигурява почасова грижа за деца и възрастни

Чрез „Care bg” може да намерите квалифицирани помощници за близките си и за домашните си любимци

Start UP платформа осигурява почасова грижа за деца и възрастни
4529 ~ 2 мин. четене

Вероятно всеки един, в забързаното си ежедневие, има нужда да си отдъхне за кратко и спокойно да довери на някого грижата за своето дете, възрастен роднина или домашен любимец. Сайтът Carebg.com предлага тази възможност.

В него ще откриете не просто хора, наети да изпълняват ролята на бавачка или детегледачка, а специално обучени професионалисти. Служителите на компанията са с медицинско образование, психолози и педагози, които преминават през набор от психометрични тестове и анализи.

Помощниците в грижата за най-малките не просто ще стоят край тях, пазейки ги от белите, но ще им предложат правилните занимания и игри, съобразени изцяло с възрастта и периода на развитие на детето. Този тип услуга е уникална за българския пазар, с възможността си да предлага почасови грижи в точно определени моменти от деня, когато няма кой да остане при детето след детска градина или училище, докато се прибере родителят от работа,и отличава компанията от останалите, предлагащи детегледачи.

Асистентите в грижата за възрастни хора ще подпомогнат вашите възрастни роднини и близки в ежедневните им дейности като пазаруване, придружаване до болнично заведение, ще почистят дома им или просто ще поговорят с тях, докато вие сте заети с работа, пътуване или други занимания.

Не на последно място, „Care bg” ще се погрижи и за вашия домашен любимец в случаите, в които нямате възможност да го направите, защото сте в командировка, на ски, или море, или просто пътувате.

Любопитна подробност е, че компанията предоставя възможност за онлайн наблюдение на дома Ви, докато помощникът е там и се грижи за близките ви. Услугата може да бъде предоставена еднократно или под формата на абонамент, като тук клиентът има право сам да състави графика и продължителността на посещенията. 
Подкрепи Economic.bg