10-те най-нови и актуални приложения за iPhone

Вижте най-новите предложения за iOS

10-те най-нови и актуални приложения за iPhone

В днешни дни ежедневно се създават толкова много нови приложения за iPhone и Android, че е почти невъзможно човек да бъде в течение на всички новости.  Ето и някои от най-добрите приложения за изминалия месец. Този месец на пазара се предлагат нови изумителни приложения за снимане, пристрастяващи нови игри и дори приложение, което ти показва в коя минута ще тръгне влака. 

1. Снимането с ProCam дава на почитателите на перфектните фотографии пълен контрол върху камерата на смартфона им


Shoot от ProCam иска да доведе силата на ръчното настройване на камерата при вас. Ако сте перфекционист в снимането и искате да притежавате пълен контрол без да използвате традиционен фотоапарат, проверете това приложение.

Цена: 99 цента


2. Ello най-накрая има свое мобилно приложение  


След като стартира ексклузивно в интернет, Еllo се сдоби и с присъствие при смартфоните с новото си мобилно приложение. Социалната мрежа, която няма реклами, впечатлява с изчистен дизайн и предлага нови  функции, като уведомления в реално време, което улеснява всеки потребител на приложението да намира приятелите си по –бързо и лесно.

Цена: безплатно


3. BuzzFeed News съдържа нещо повече от заглавия


При приложението BuzzFeed News всичко би могло да бъде описано с една дума – лекота. Приложението подбира най-важните и горещи новивини от интернет, предлага теглене на статии, както и други публикации като туитове или постове, които носят важна информация. Можете също така да споделяте информация с приятелите си.

Цена: безплатно/iOS/


4. Eдно от най-добрите метереологични приложения – Dark Side става дори още по – добро


Dark Sky е невероятно метеорологично приложение, което дори те информира с точност до минути кога ще започне дъжда. В последния си актуализиран вариант приложението притежава значителни визуални подобрения .

Цена: $ 3.99

 

5. Играй детектив в нейната история


Нейната история те въплъщава в ролята на детектив, разследващ убийство. Това приложение е наполовина игра, наполовина интерактивен филм, където трябва да се ровите в стари компютърни файлове в търсене на подходящи улики.

Цена: $4.99

 

6. Retype e страхотно мобилно приложение за хора, които са обсебени от шрифтове


Програмите и приложенията за обработване на снимки са много и пазарът е наситен в днешно време, но Retype предлага наистина нови и интересни опции. Приложението дава възможност да използвате смес от ефекти като 3D и сенки, както и все по – голяма база от цитати. Все пак става въпрос за стил.

Цена: $2.99


7. Ако харесвате игри като Ratchet и Clank, опитайте Tales from Deep Space


Tales from Deep Space е приключенска игра, в която се управлява дуото на пътуващия продавач E и неговият дрон CASY. В играта можете да помогнете на двойката да избяга от космическата станция Big Moon с решаване на пъзели и намиране на техния път към разгадаването на вселената. Можете да контролирате и E, и CASI, да играете заедно с приятел на two-player или co-op мод. Просто бъдете готови за забавления.

Цена: $6.99


8. Polarr Photo Editor ви дава мощен фото-редактиращ инструмент


Polarr пуска професионален фото инструмент, който е предназначен за аматьори. Изпълнителният директор Боруй Уанг смята, че всеки е достатъчно умен, за да овладее усъвършенствания софтуер да редактиране на снимки и новото приложение, създадено от компанията има за цел да премахне големите препятствия, с които се сблъскват повечето хора с програми като Photoshop.

Цена: Безплатно


9. Играйте като Батман и над 100 други герои в LEGO Batman: Beyond Gotham


Игрите на „Лего” са винаги забавни. Най-новата игра Батман ви позволява да играете с други герои на комикси, за да спрете злия Браниак да унищожи земята. Играта предлага и 45 нови локации в Готам Сити.

Цена: $6.99


10. Играйте модерна версия на криеница с Öi


Öi  е забавен начин да играете на криеница, като търсите телефонен номер, а не конкретно лице. След като вие или някой ваш приятел скрие телефона си, една от различните функции на мобилното приложение ще започне да издава перманентно звуци, с които да ви помага и насочва в търсенето.

Цена: Безплатно 

Коментари: 0