Теленор пусна нови планове за мобилен интернет

Те са насочени към активните клиенти, които искат достъп до надеждна връзка в движение

Теленор пусна нови планове за мобилен интернет
1060 ~ 1 мин. четене
Автор: Теленор

Теленор пусна ново портфолио за мобилен интернет с абонамент за лаптопи, таблети и mifi. Плановете предлагат идеалното решение за клиенти, които искат бърза и надеждна интернет връзка в движение, навсякъде и по всяко време. Мрежата на Теленор спечели четири сертификата Best in Test от световната организация за сравнителен анализ umlaut, доказвайки несравнимото си качество и отлично клиентско преживяване.

Новият план Internet Max предоставя неограничени национални мегабайти, заедно с избор от две дигитални услуги за срока на  договора и струва 35,99 лв. на месец. Избирайки Internet Max, потребителите могат да продължат да работят или да се забавляват, без да се притесняват от ограниченията за мобилни данни, навсякъде и по всяко време.

Плановете Интернет+ предлагат до 40 000 национални MB, като в зависимост от плана, те включват и дигитални услуги за 12 или 24 месеца от договора. Клиентите могат да избират между редица дигитални услуги като HBO GO, Kapital, Diema Xtra, Deezer, Bookmate.

Всички планове включват тримесечен пробен период на услугата Telenor’s Онлайн защита. Услугата предоставя лесен начин на клиентите да защитят себе си и близките си и не изисква инсталиране на допълнителен софтуер. Услугата е част от дългосрочните усилия на Теленор да осигури по-безопасен интернет за своите клиенти.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg