Телерик Академия стартира безплатни работилници по програмиране

Компанията организира и кариерна вечер на 11 април за желаещите да станат програмисти

Телерик Академия стартира безплатни работилници по програмиране

Снимка: Фейсбук Telerik Academy

Автор: Божидара Иванова
Телерик Академия обяви, че организира серия безплатни работилници по програмиране, които ще предоставят базови познания на участниците и ще им дадат възможност да кандидатстват в 6-месечната програма за подготовка на софтуерни специалисти - Telerik Academy Alpha. Събитията са подходящи както за хора с познания в областта, така и за напълно начинаещи.

Четирите безплатни работилници по програмиране сJavaScript ще се проведат на 16 и 24 април и 15 и 22 май от 19:00 ч. в Телерик Академия. Основен фокус на срещите е практиката, затова участниците ще разполагат със специализирани онлайн материали и задачи. Така те ще могат да се подготвят самостоятелно от вкъщи, а на място да се консултират с опитните технологични трейнъри на Телерик Академия и асистенти. 

Работилниците ще се провеждат в продължение на 4-6 седмици по 5 часа седмично. През този период участниците ще усвоят фундаменталните познания по програмиране, необходими за кандидатстване в Telerik Academy.

Телерик Академия организира и кариерна вечер за желаещите да станат програмисти с един от най-популярните в света езици - JavaScript. Събитието ще се проведе на 11 април от 19:00 ч. в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост. 

По време на кариерното събитие „От начинаещ до JavaScript програмист“ участниците ще се запознаят с възможностите за професионална реализация в ИТ сектора. Те ще научат какви качества и умения търсят водещите технологични компании в младшите JavaScript специалисти и ще разберат повече за програмата Telerik Academy Alpha. 
Коментари: 0