Виртуалната реалност влиза в недвижимите имоти

Все повече компании разбират предимствата на новите технологии

Виртуалната реалност влиза в недвижимите имоти

Разходка из бъдещия дом, слушане на хубава музика, без присъствието на собственика. Виртуалната реалност представлява тази уникална възможност. Сега разглеждането на имот ще се провежда в удобно за вас време, без да се налага да напускате дома или офиса си.

С новите технологии може да се разхождате из имотите за продажба само с помощта на екрана и това вече не е никак необичайно. Все повече компании разбират предимствата на новите технологии и прилагат тази система. Купувачите могат да спестят време и да разгледат даден обект през деня, а дори и през нощта.

Общата стойност на всички недвижими имоти с подобни „нереални” екскурзии се оценява на 1 млрд. долара, според данните на анализаторите от Goldman Sachs до 2020 година този брой следва да се умножи тройно.

За виртуална разходка са достъпни жилищни проекти като лондонския Tite Street, който се намира в престижния район Челси и Clabon Mews в Найтсбридж. Лондон отдавна се превърна в рай за покупатели на имоти от цял свят и сега вече на купувачите не е необходимо да летят до друг континент, за да разгледат бъдещия си имот. 

Коментари: 0