Висококачествена туристическа услуга

Компанията притежава 16-годишен професионален опит, придобит от обслужването на над 500 корпоративни и индивидуални клиенти

Висококачествена туристическа услуга
Успехът на „Елит Травел Интернешънъл“ ООД се дължи на професионализма на нашия екип, инвестиции в повишаване квалификацията на служителите, постоянния интерес към иновации, високо ниво на сигурност и конфиденциaлност  при пътуване, лично  отношение към всеки клиент и обслужване 24/7.

Компанията притежава 16-годишен професионален опит, придобит от обслужването на над 500 корпоративни и индивидуални клиенти, в осигуряването на самолетни билети, хотелски резервации, трансфери, организиране на мероприятия и други туристически услуги.

„Елит Травел Интернешънъл“ ООД е вписана в Регистъра на туроператорите и туристическите агенти, притежава акредитация в IATA и има права на агент за всички авиокомпании, представени в страната, както и правата за агентска дейност на български и чуждестранни доставчици на хотелски услуги, туроператори и хотелски вериги.

Във връзка с повишените изисквания и необходимост от съответствие спрямо световните и европейски стандарти, „Елит Травел Интернешънъл“ ООД внедри през 2006 г. система за управление на качеството в своята дейност и е сертифицирана по ISO 9001:2008, което гарантира качеството на услугите, извършвани от агенцията. Агенцията е сертифицирана и по ISO 27001:2013 - Система за управление на информационната сигурност.

През годините „Елит Травел Интернешънъл“ ООД се утвърди като надежден и предпочитан партньор, който предлага висококачествена услуга и коректност при предоставяне на услуги към клиентите си.
Личната ангажираност на служителите при комплексното обслужване на клиентите е гаранция за успеха и доказателство за това са доволните клиенти, които имаме.

Анелия Бачийска, собственик на компанията

Нашата цел е да продължим да се развиваме, да се справяме с предизвикателствата и да успяваме да удовлетворим нуждите на нашите клиенти.

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018 г.
Коментари: 0