Започват \"Национални дни на кариерата\" 2018

Събитието се провежда в 8 академични града в България – София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас и Пловдив

Започват \
1100 ~ 2 мин. четене

След броени дни се открива най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”.  Събитието в София ще се проведе на 13 март от 10.00 часа в Хотел „Маринела“.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2018 е най-утвърденият форум за студентски стаж и кариера на територията на страната. Събитието се провежда в 8 академични града в България – София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас и Пловдив. Входът за посетители е свободен! Форумът предлага на младите специалисти непосредствен достъп до големите компании, а на работодателите – възможност да привлекат повече качествени млади служители. „Национални дни на кариерата“ е значимо за пазара на труда събитие. Социалното му значение ясно си личи от статистиката, която показва, че през годините от него са стартирали над 40 000 кариери.

Тази година форумът ще се проведе в осем града, което ясно показва нуждата от кариерни събития на територията на страната и ще се открие, както следва:

·         София – 13-14-ти март, Хотел Маринела – зали София Гранд и Ефе;

·         Варна - 19 март, Юнашки салон;

·         Русе – 21 март, Русенски университет „Ангел Кънчев";

·         Велико Търново – 26 март, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус;

·         Габрово – 28 март; Технически университет;

·         Свищов   29 март; Стопанска академия „Д. А. Ценов“;

·         Бургас – 2 април, Бургаски свободен университет;

·         Пловдив – 4 април, Пловдивски Панаир, Конгресен Център.

“Национални дни на кариерата“ се организира за 17-а поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger

Подкрепи Economic.bg