Осем технологични лаборатории на Sofia CyberSec 2019

Експертите ще представят решения от висок клас в областта на киберсигурността

Едни от най-големите технологични компании, не само в България, но и в света, ще представят на Sofia CyberSec 2019 решения от висок клас в областта на киберсигурността. За целта, паралелно с основното събитие, ще бъдат организирани осем технологични лаборатории. Те ще бъдат водени от изявени технологични специалисти от IBM, Palo Alto, F5 Networks, Exabeam, Imperva, CyberArc, Check Point и Amatas.

Билети за основното събитие и за лабораториите могат да бъдат купени от официалния сайт на събитието. То ще се проведе на 14 февруари в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“.
На предвидените уъркшопове експертите ще представят последните тенденции при защитата на базата данни, управлението на акаунти при критични инфраструктури, засичането и защитата от популярните DDoS атаки, настройките на защитни стени, използването на интелигентни платформи за киберзащита, разкриването на киберпрестъпления и др.

Участие на конференцията са потвърдили и зам.-директорът  на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и информационна сигурност Ейдън  Райън, директорът на отдела по комуникации в НАТО Стивън Меринджър, както и представители на компании като IBM, Kaspersky, Microsoft и други големи имена в сектора.

Sofia CyberSec 2019 има за цел да бъде първото събитие, което да събере на едно място бизнес лидери, правителствени представители, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: киберсигурност | технологични лаборатории | технологичен уъркшоп | уъркшоп | SofiaSyberSec2019