Бионсе ще си партнира с Adidas в правенето на „обувки и пари“

Партньорството бе обявено в четвъртък

Снимка: Facebook
21:54 05.04.2019
Кралицата на поп музиката Бионсе Ноулс намери къде да продължи да развива своята марка за спортни дрехи Ivy Park. Тя подписа договор с немския гигант Adidas за повторно пускане на нейната колекция, която до преди това се продаваше в Topshop. Част от сделката включва Ноулс да се превърне в криейтив партньор на бранда, като тя ще разработва обувки и дрехи за Adidas.

По думите на поп-кралицата това партньорство е „веднъж в живота“. Нейната колекция ще включва продукти, базирани на историята и опита на певицата.

Нейната колекция Ivy Park, която беше лансирана на пазара през април 2016 г., бе съвместно създадена с Topshop. Цените на продуктите варираха от тениски за 25 долара до цели спортни екипи на стойност 265 долара.

Бионсе придоби остатъчния дял от компанията Ivy Park от компанията майка на Topshop – Arcadia Group през миналата година, след като милионерът собственик Филип Грийн бе обвинен от британския парламент в злоупотреби.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: adidas | партньорство | колекция | Бионсе | Ivy park | спортни дрехи