Къде ще спира водата в София на 16 юли 2019 г.

Няколко ремонта е предвидила утре "Софийска вода"

19:21 15.07.2019
На 16 юли 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Копривщица", вилна зона „Градоман", гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв." Михайлово";
в.з. „Градоман";
кв. „Градоман";
ул. „Ал. Стамболийски" от ул. „Христо Смирненски" до ул. „Никола Вапцаров";
ул. „Родина", ул. „Георги  Бенковски", ул. „Захари Стоянов";
ул. „Майор Коста Паница" от ул. „Люлин" до края на улицата;
ул. „Люлин" от ул. „Майор Коста Паница" до края на улицата;
ул. „Персенк", ул. „Кукувица", ул. „Железничарска", ул. „Рила", ул. „Зора", ул. „Искра";
ул. „Средна гора" от ул. „Искра" до ул. „Зора", ул. „Венера", ул. „Кос".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Михайлово" – на площада; кв. „Градоман" – на площада.

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панорамен път", кв. „Бояна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Панорамен път" – нечетни номера, ул. „Божур", ул. „Васил Чекаларов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панорамен път" ъгъла с ул. „Чукар".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Здравец", кв. „Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Кремиковска", ул. „Ралица", ул. „Свети Георги Победоносец", ул. „Гергана".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Георги Победоносец" ъгъла с ул. „Гергана".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милин камък", с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Милин камък".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък" №4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини