Carrefour отвори седми хипермаркет в България

Последният хипермаркет на френската верига отвори днес в "България мол"

Втората най-голяма верига за търговия на дребно в света - Carrefour отвори седмият си хипермаркет в България. Новият обект се намира в новооткрития днес модерен търговски център ДБългария мол" в София.

Обектът е разположен на търговска площ от 4300 кв.м. Магазинът предлага на своите клиенти по-различен и адаптиран търговски модел на подреждане на магазина и модерно оборудване - особено в зоната за свежи храни. В хипермаркета са изградени обособени иновативни зони със специална декорация и дизайн за някои категории продукти - зона за красота, зона за дома, зона Дбебе, зона за черна техника и др.

Над 35 000 артикула включва асортиментът на хипермаркет ДКарфур България Мол", като 2000 от тях са продукти с марки ДКарфур", а останалите са осигурени от български партньори - производители и вносители. ДКарфур" традиционно гарантира на своите клиенти достъпни ниски цени и високо качество на предлаганите стоки.

Хипермаркет ДКарфур България Мол" предлага изобилен асортимент от плодове и зеленчуци, прясно месо и над 50 вида живи и пресни риби на най-големия щанд за прясна риба и морски деликатеси сред търговските вериги в София. ДLe plaisir" е специализиран щанд в магазина с разнообразна гама от вносни сирена и деликатеси. Хипермаркет ДКарфур България Мол" разполага със собствена пекарна и с бистро с приготвени на място ястия за вкъщи, както и със щандове за суши, форнети, тестени и сладкарски издения на ДPain de Paris" и продукти на ДДар от боговете".

Магазинът предлага и допълнителни услуги на своите клиенти - киоск за продажба на билети за кино, театър, опера и други културни събития, тото пункт и ателие за корекция на дрехи. Хипермаркет ДКарфур България Мол" се обслужва от 150 служители, разполага с 18 каси и работи всеки ден от 9.00 до 22.00ч. с послание към клиентите ДУдоволствието да пазаруваш по-евтино".

Най-новият обект на КМБ България е 13-ят магазин на веригата, която към момента оперира със 7 хипермаркета и 6 супермаркета в страната (София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе). Компанията продължава осъществяването на своите планове за експанзия в България, като само от началото на 2012 г. са открити два нови хипермаркета и три нови супермаркета „Карфур" с обща търговска площ на петте магазина 12 000 кв. м.

Коментари: 0