Еврото ще се разпадне до 2 години

Според Ранди Гейдж световната банкова система не може да продължи да печата пари

"Предвиждам еврото да се разпадне до 2 години заради многото задлъжнели държави. В това число са и Франция и Германия – икономическите двигатели на Европа. САЩ пък имат дефицит от 15 трилиона долара". Това заяви експертът по мултилевъл маркетинг Ранди Гейдж, който пристигна в София, за да изнесе семинар на тема “Изкуството на мултиплицирането”, съобщи bTV.

По думите му световната банкова система не може да продължи да печата пари и правителствата трябва да се научат да пестят. Според него е ясно, че комунизмът не работи. Същото важи и за социализма, който той определи шегувито като "комунизъм с червило”. Гейдж подчерта, че трябва да се завърне политиката на свободната воля, както и личната отговорност - което се оказва проблем за цяла Европа.

Той беше категоричен, че повечето хора са бедни, защото бягат от предизвикателствата, а всъщност успехът се ражда във възможностите. „Единствено ти контролираш просперитета си – не колегите, шефът, фирмата или държавата ти”, подчерта Гейдж. И даде пример със себе си - на 30 е фалирал и е бил принуден да продава мебелите си, за да си купува зеленчуци. „Бях на 30 и спях на пода. Нямах нито собствен апартамент, никакви пари, коли, кредитни карти”. Сега името му е в списъка мултимилионерите.

Коментари: 0