Harley-Davidson отваря магазин в България

На 17 май компанията открива шоурума си с тест драйв

Harley-Davidson стъпва в България. Световноизвестният производител на мотоциклети навлиза на българския пазар чрез своето първо представителство в страната.

Откриването на шоурума ще бъде на 17 май тази година. Както при всички дилъри по света, това е независим бизнес, собственост на местен предприемач, който лично инвестира и управлява дейността.

Пикът на официалното откриване на новото представителство ще бъде организирания безплатен тестдрайв, който ще се проведе на адреса на представителството на 17-18 май 2014 от 10 до 19 ч. - бул. „Ботевградско шосе“ 348. Тестдрайвът ще се извършва по реда на записването и поради големия интерес резервирането на място е препоръчително. Резервации могат да бъдат направени на:www.harley-davidson-sofia.bg или на телефон:+359 2 945 22 55 .

Мотористите ще получат възможността да избират сред 23 мотоциклета на Harley-Davidson от 2014 г., включително моделите RUSMORE Touring.

В шоурума ще могат да бъдат открити и всички мърчандайз продукти на Harley- Davidson, както и облекло за мотоциклетисти и фенове на марката.

Коментари: 0