„Бизнес.БГ“ се завръща в ефира на БНТ 1

„Бизнес.БГ“ се завръща в ефира на БНТ 1

Снимка: Десислава Кулелиева

В първото за сезона предаване на „Бизнес.БГ“ по БНТ водещата Илина Бисерова ще представи интервю с изпълнителния директор на Sutherland Bulgaria Димитър Гълъбов. Двамата ще говорят за COVID кризата и наложилите се масово по света и у нас дистанционна работа и обучение. Дали IT индустрията ще премине изцяло на home office режим и трябва ли да има промяна в трудовото законодателство у нас, са темите на разговора.

Друг акцент в предаването „Бизнес.БГ“ е приключващия летен туристически сезон и справиха ли се хотелиери, ресторантьори и туроператори с нестандартното лято 2020. Отговорите на тези и на още много въпроси зрителите ще чуят от Константин Занков от Института за анализ в туризма.

Не пропускайте „Бизнес.БГ“  тази вечер от 21:00 часа по БНТ 1!

„Бизнес.БГ“ търси по-задълбочена и аналитична гледна точка към случващото се в икономическия живот в България и по света. Изключително сериозно е застъпен образователния елемент с разясняване на основни събития и термини, така че да бъдат разбрани и от неспециалисти. „БИЗНЕС.БГ“ представя интересни и поучителни истории от света на предприемачеството и стопанското управление. В предаването се търсят отговори какво се случва с парите ни, как да инвестираме, как да управляваме кредитите и спестяванията си и как се постига финансова стабилност.

 

 

Коментари: 0