Боян Томов: „Кмет на годината“ е гласът на добрите идеи

Боян Томов: „Кмет на годината“ е гласът на добрите идеи

Снимка: Красимир Свраков

За мен е чест и удоволствие за осма поредна година да кажа благодаря за труда и за всичките добри практики, които са реализирани в българските общини. Живеем в безпрецедентни мерки в пандемията. За първи път церемонията "Кмет на годината" се организира по този начин. За нашия екип е много важно да се спазват мерките и да останем здрави.

Това заяви по време на церемонията "Кмет на годината" 2020 Боян Томов, изпълнителен директор на Портала на българските общини Kmeta.bg и организатор на конкурса.

Този конкурс е гласът на добрите идеи, на добрите практики, на добрите реализирани проекти. Има критики, има недоволни, но и в този момент на пандемия трябва да погледнем с широко отворени очи и да видим доброто. Българският народ е доказал в своята история, че може да се бори. Можем да се борим всеки ден, за да работим здрави всички ръка за ръка. Хейтенето не помага, дава ни само негативни емоции, а негативните емоции ни водят до разпад, който не е полезен на никого. Благодаря на всички, които се включиха и по Zoom, и тези които дойдоха лично, на всички медийни партньори и на всички, които подкрепиха конкурса. Хубаво е в края на тази година да си пожелаем да бъдем здрави. Това според мен и моя екип е най-важното. Надявам се догодина да се видим пак.

Авторитетната надпревара "Кмет на годината" с онлайн гласуване се организира за осма поредна година от единствената медия у нас, която следи работата на всичките 265 общини в България – Портала на българските общини Kmeta.bg. Стотици хиляди граждани дават оценка на работата на кметовете си и така насърчават местните администрации да разработват повече проекти, за да превърнат градовете в удобно и по-привлекателно място за живеене.

Цялата церемония очаквайте тази вечер от 23:30 ч по БНТ1.

"Кмет на годината" се провежда при спазване на всички противоепидемични мерки.

Коментари: 0