Експо \"Моите пари\" стартира на 27 октомври в София

Входът за събитието е отворен

Експо \
684 ~ 1 мин. четене

Второто издание на Експо „Моите пари“, събитие, посветено на управлението на личните финанси, ще се проведе на 27 и 28 октомври в конферентния център Интерпред, зала София, под надслов „Разкодирай твоите финанси“.

В семинарната програма участие като лектори ще вземат представители от банковия сектор, взаимни фондове, Българската фондова борса, както и финансови и кредитни консултанти. Лекциите ще бъдат обособени в 90-минутни тематични панели, като всеки един ще се състои от три презентации с продължителност 20 минути. Една от интересните лекции ще запознае посетителите с последните иновации в банкирането и актуалните възможности за теглене на кредит.

Акцентът тази година ще бъде поставен върху планирането на личните средства, особеностите на имота като дългосрочна инвестиция, пенсионното осигуряване и какви са начините да изберем най-подходящия кредит за нуждите си. Специална част от изложението ще бъде щандът на Централния депозитар – и тази година посетителите ще могат да проверяват безплатно своите бонови книжки – какви акции имат и на каква стойност.

В рамките на изложението ще бъде разположен специален кът за деца над 6 години, а в семинарната програма ще бъдат включени лекции за финанси за деца. 

"Макар финансовото планиране да е сравнително нова услуга на българския пазар, хората все повече прибягват до нея осъзнато. Миналата година експото показа, че при тези ниски лихви по депозитите хората все повече се интересуват от това как да управляват спестяванията с по-добра очаквана доходност“, споделя Деян Василев, управител на финансовия портал MoitePari.bg.

Подкрепи Economic.bg