Galaxy S10 идва в три варианта, с тройна камера и пръстов сензор отстрани

Компанията е концентрирала всичките си усилия в своя юбилеен модел от серията

Galaxy S10 идва в три варианта, с тройна камера и пръстов сензор отстрани

Снимка: БТА

2621 ~ 2 мин. четене
Идната година серията Galaxy S на Samsung ще има юбилей и по всички личи, че компанията ще концентрира усилията си именно в тази посока. Корейският играч ще предложи на потребителите не един, не два, а цели три модела, от които да избират. 

Те ще се различават не само по броя на камерите и цената, но и по типа скенер за пръстови отпечатъци, пише Slash Gear. Трите модела Galaxy S носят кодовите имена Beyond 0, Beyond 1 и Beyond 2. 

Компаниите отдавна предприеха подход да пускат по една базова и една „+“ версия от всеки нов модел смартфон. Сега Samsung се нагърбва с предизвикателството да предложи цели три и може би нито един от тях няма да е с класически познатия скенер.

Предполага се, че Beyond 1 и Beyond 2 може да се появят с дългоочакваната опция за разпознаване на пръстови отпечатъци директно в дисплея. Бюджетният модел Beyond 0 пък може да дойде със скенер в „power” бутона отстрани. 

Подобен дизайн имаше дълго време в Sony Xperia, който обаче не успя да достигне до американския пазар заради законодателни бариери. Интересно е как Samsung ще опита да ги преодолее. 

Според слуховете Beyond 2 ще е първият смартфон на Samsung с тройна камера, за която се предполага, че ще дойде с основен 12 MP обектив с f/1.5, 16 МP широкоъгълен обектив с f / 2.4 и 13-мегапикселов варио обектив с f / 2.4. Корейският гигант ще се опита да съперничи на китайския Huawei, който бе първият в света, лансирал тройна камера и то такава, която вече обра овациите и на потребители, и на експерти. 
Подкрепи Economic.bg