Имението в Хамптънс на шефа на Goldman Sachs (галерия)

Лойд Бланкфейн продава имота за 17 млн. долара

Имението в Хамптънс на шефа на Goldman Sachs (галерия)

Снимка: Sotheby\'s International Realty

Главният изпълнителен директор на Голдман Сакс (Goldman Sachs) Лойд Бланкфейн се опитва да продаде имението си в Хамптънс, наречено Sagaponack. Най-скъпоплатеният мениджър на Уолстрийт е обявил имота за продажба на цена от 17 млн. долара през Sotheby's International Realty. 

Банкерът притежава още един имот в Хамптънс – перлата на американското източно крайбрежие, близо до Ню Йорк - купен през 2012 г. за 32,5 млн. долара.

Имението Sagaponack, купено през 1995 г. от Бланкфейн, има 7 спални, отопляем басейн, тенис кортове. Можете да го разгледате:

Фоайето е светло и просторно, а вито стълбище води към горния етаж.Всекидневната е решена в бежово и кремаво, в романтичен стил.Кухненските шкафове са изработени от черешово дърво, сред тях има и винен рафт.Стая за почивка, където може да се радвате на гледката или да се насладите на интересно четиво.Трапезарията е готова да приеме множество гости за лятна ваканция.Втора трапезария предлага невероятни гледки към градината.Една от луксозните спални в имението.И не по-малко луксозна баня.Веранда до градината за топлите вечери – наблизо има и барбекю.Изглед на къщата от задния двор.Плувният басейн, край който се намира и спа салон с френски колони.


Коментари: 0