Jaguar представя I-PACE в Женева през март

Автомобилът ще се зарежда за по-малко от 45 минути

Jaguar представя I-PACE в Женева през март
788 ~ 1 мин. четене

Jaguar ще представи изцяло електрическия I-PACE на предстоящия Автомобилен салон в Женева, който ще започне на 6 март. Компанията планира да покаже новия си модел и с глобално излъчване на 1 март от 20:00 часа българско време. От Jaguar обявиха, че моделът ще има изключително бързо зареждане за по-малко от 45 минути и ще бъде с динамиката на спортен автомобил и с практичността на SUV. 

Моделът е тестван при екстремни терени и температури в тестовото съоръжение на Jaguar Land Rover за студени метеорологични условия в Арйеплог, Швеция, при температури от порядъка на -40 градуса по Целзий. 
 
Автомобилът има предварителна климатизация, която позволява на водача да затопли колата преди пътуване. Kлиентите ще могат да използват електрическа мрежа в дома си, за да подготвят батерията на I-PACE. 
 
Предварителната климатизация ще осигурява максимален пробег, динамика и комфорт, независимо какви са външните условия. Задаването на предпочитано време за зареждане може да бъде направено от системата InControl в автомобила, или чрез приложението за смартфон Remote APP. 
 

Подкрепи Economic.bg