Къде няма да има вода на 9 февруари

Къде няма да има вода на 9 февруари
1348 ~ 1 мин. четене

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Тракия", Център, община „Оборище" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Тракия" от бул. „Княз Александър Дондуков" до ул. „Силистра" и ул. „Победа"

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тракия" ъгъла с ул. „Силистра".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121."Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Подкрепи Economic.bg