Къде ще спира водата в София на 11 септември 2018 г.

Предвидени са редица ремонти

Къде ще спира водата в София на 11 септември 2018 г.
676 ~ 2 мин. четене
На 11 септември 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Петър Парчевич", кв. „Център", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Петър Парчевич" от бул. „Витоша" до ул. „Ангел Кънчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. ул. „Петър Парчевич" на ъгъла с ул.  „Христо Белчев".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение във в.з. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Сакар".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сакар" на ъгъла с ул. „Търнов рид".

-Във връзка с диагностика на училен водопровод на ул. „Цар Сименон", с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Цар Симеон" от №2 до №58.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон" №56.

-Във връзка с реконструкция на водопровод на ул. „Първа българска армия", жк. „Военна рампа" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. Професор Иван Георгов от ул. Локомотив до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Професор Иван Георгов пред фирма „Маус".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Драгоман", кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Драгоман" между ул. „Монтевидео" и ул. 692.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: ул. „Драгоман" на ъгъла с ул. 696.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Подкрепи Economic.bg