Къде ще спира водата в София на 25 септември 2019 г.

Два ремонта са предвидени за утре

Къде ще спира водата в София на 25 септември 2019 г.

Снимка: Pixabay

На 25 септември 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на уличен водопровод на пл. „Родина", жк. „Сухата река", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Екатерина Симитчийска", бул. „Владимир Вазов", ул. „Черковна" и  ул. Петрохан".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Подуенска" – пред читалището.

-На 25 септември 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Керамична", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в:
карето между ул. „Керамична", ул. „Буховско шосе", ул. „Заводска", ул. „Старо Буховско шосе";
ул. „Христо Ботев" от ул. „Мургаш" до ул. „Ботевградско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Ботев" и ул. „Буховско шосе".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0