Каракачанов: В ДПС има умни хора, които мислят правилно

Министърът на отбраната смята, че сегашното управление няма алтернатива

Каракачанов: В ДПС има умни хора, които мислят правилно
Лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов похвали почетния председател на ДПС Ахмет Доган за призивите му да не се бута властта, тъй като в момента „Борисов 3“ няма алтернатива.

„В ДПС има умни хора, които мислят правилно“, каза Каракачанов пред БНР. Според него фактът, че Доган декларира, че „това правителство няма алтернатива, показва, че все пак и в тази партия, която най-крайно ни критикува, има хора, и то умни хора, които мислят правилно“. „Истината е, че наистина няма алтернатива. И тук въпросът не е само за Европредседателството", каза още той.

Военният министър бе категоричен, че „Обединени патриоти“ не са обсъждали вариант за излизане от правителството. Тези спекулации се появиха заради неколкократната заявка от страна на вицепремиера Валери Симеонов, според когото ГЕРБ го „извъртя за пореден път“.

По-рано днес в телевизионно интервю председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов също изтъкна, че казаното от Доган снощи пред партийния актив се различава от решението на парламентарната група на ДПС, която заедно с БСП внесе искане за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ и "Обединените патриоти".
Коментари: 0