Наградиха Галакси Инвестмънт Груп в конкурса „Сграда на годината“

Проектът Офис Парк Пловдив е сред най-добрите сгради за 2016 г.

Наградиха Галакси Инвестмънт Груп в конкурса „Сграда на годината“
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

Проектът Офис Парк Пловдив, осъществен от инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп взе специална награда в категорията „Обществени сгради с бизнес предназначение“ в конкурса "Сграда на годината 2016". Конкуренцията в състезанието беше сериозна като участваха 69 сгради, разпределени в над 10 различни категории.

Офис Парк Пловдив беше официално открит през месец октомври тази година и вече посрещна първите си наематели. Сградата е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат  офис площи от клас „А“ и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, офис паркът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата.

Според инвеститорите от  Галакси Инвестмънт Груп с проектът се реализира потенциала на Пловдив като предпочитана инвестиционна дестинация в България. Офис сградата  създава инфраструктура за развитието на IT и аутсорсинг индустрията и спомага за разкриването на нови работни места в града. 

Националният конкурс „Сграда на годината” се проведе за 15-ти път под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и отличи най – добрите постижения в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. На събитието беше отчетено, че големите инвестиции в строителството се правят с  частни капитали, като ръстът е с над 12% увеличение при жилищните сгради и над 28% при административните и други сгради.

Коментари: 0